A Tour-ról 5 percben

 2009.11.19. 23:34

Akadt egy üres órája, mit tegyen az ember? Létrehozza a "Tour de Hongrie" blogját. Blogkészítésre most vállalkozik életében először, eleinte kétségbeesetten keresi az "Új blog" vagy "Blogkészítés" linkjét... Ehhez képest sima ügy volt. (Dicséret a rendszer kiagyalóinak!)

12 percem marad az aksiból, a kábelt a szegedi kollégiumban hagytam, ahol megszálltam. Tehát a Tour velősen. Akad egy-két elvetemült, aki felfigyelt arra: elméletileg vasúton meg lehet kerülni az országot - most még. Mert 1.) december tizenharmadikán már nem lehet, és 2.) ez vajon mennyi időbe, hány napunkba-percünkbe fog telni? Pesten át még szupergyorsvonatok nélkül is seperc alatt végig lehet söpörni kis országunk másik oldalára, de mi a helyzet a periférián? S miért? Erre keressük a választ a napokban. Most kényelmesen hátradőlve, online megteheted az első lépéseket - http://vasut.kTeam.hu - de vigyázz, már a játék nem kis fáradtságba kerülhet (persze bízhatod a szerencsére, nem kötelező, követni a menetrend segítségével az útvonalat, számon tartva a perceket...) Nov. 24-én Csornán 13:02-kor és a rá követő napokban a játék valósággá válik.

Jelentkezik skype-on az ex-barátnő. Még hátravan számára az aksiból 8 perc...

(Az első bejegyzést valahogy mégsem sikerült kapásból küldeni, valójában ez egy rekonstruált 5 perc - ezért ilyen későn ;-)

Címkék: játék közlekedés magyarország szeged vasút nyereményjáték közösségi közlekedés mellékvonalak csorna

A bejegyzés trackback címe:

https://tourhongrie.blog.hu/api/trackback/id/tr301538393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása