Kész botrány, hogy két EU nagyváros közt csak úgy meg lehessen szüntetni a vonatközlekedést, mert két állami vasúttársaság nem bír egymással.

Úgy tűnik, nem csak szerintem. Amikor visszatérünk észak-nyugatra, a helybeliekkel együtt tüntetés-félét tervezünk a rajkai állomáson. Az MTV már tud róla, de az időpont ma még titok :-) Játsszatok, tippeljetek, hány percbe telik az út!

Hegyeshalomban amikor leszálltam a RailJet-ről, csepergett az eső. Amikor kijöttem a rajkai hivatalból, ragyogó napsütés fogadott. Így van ez a Tour körül is - józanító és kedvező mozzanatok, lehangoló és derűs pillanatok, találkozások sorozata.

Most (nov. 25-én reggel) már mondhatom: terv szerint november 30. hétfőn a 17:36-kor Győr-Hegyeshalom felől érkező vonattal térünk be Rajkára, és ha így marad, akkor lesz tüntetés.

A bejegyzés trackback címe:

https://tourhongrie.blog.hu/api/trackback/id/tr1001548492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása