Újabb akciónk felébreszti ezt az idényjellegű blogot. (Ki tudja, talán ismét kap egy kis lökést és index címoldalra is téved? Fő, hogy szem előtt maradjanak ezek a jobb sorsra való vonalak és az érintett emberek.)

Fő egy kis pozitív gondolkodás, hogy ami égbe kiált, azt szóvá tegyük, de a jót + a sok lehetőséget is észrevegyük, láttassuk.

A megkezdett sorozat az egyes szünetelő vonalakat veszi sorba: adottságok, lehetőségek, múlt, jelen, jövő.

Köszönet a helyi szervezőknek és informátoroknak, valamint Mózes Krisztiánnak, aki az Indóház Onlineban megjelent sorozatát munkaanyagként rendelkezésre bocsátotta és a továbbiakban is számíthatunk észrevételeivel.

Egyetlen ember sosem látja át ezeket a helyi érdekű vasutakat, ahogy azt sem, mire van szüksége a legtöbb lehetséges utasnak. Együtt többre vagyunk képesek, várunk mindenféle inputot.

Címkék: vasút közösségi közlekedés mellékvonalak szünetelő vasútvonalak regionális vasútvonal

A bejegyzés trackback címe:

https://tourhongrie.blog.hu/api/trackback/id/tr222355106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása