Tour Countdown

 2009.11.23. 13:17

Indulás előtti napon... még csak a sajtóanyagot csiszoljuk, de már érdeklődik egy-két újságíró. Egyeztetések helyi fórumról, szálláslehetőségeknek utána nézek. Külföldiek hallgatásba burkolóznak: egyáltalán ki fog jönni? Magyarok kezdenek lelkesedni, kb. negyvenvalahány "szakaszos" résztvevőt számolok ha mindenkit jól értettem. Édes anyám Te is átjössz-e Ausztriából az indulásra? de nem, van Neked 2-kor Bécsben terminusod (vele németül értekezünk persze).

Lesz, ami lesz - holnaptól élvezhetjük. A Tour hálás, rugalmas műfaj. A vasutak mentén élő emberek mindenképp megérdemlik, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle, ami tőlünk telik. Ez mind kevés lesz, és természetesen nem egy ilyen kezdeményezésen múlik az ország sorsa. Viszont úgy érdemes csinálni, mintha rajtunk múlna.

A bejegyzés trackback címe:

https://tourhongrie.blog.hu/api/trackback/id/tr381546032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása